Vacature

Onze Voorzitter heeft te kennen gegeven dat hij, na jarenlang voorzitterschap, het stokje wil doorgeven aan een ander. Hiervoor zoeken wij iemand, die onze vereniging met enthousiasme wil (helpen) besturen.

Wij vormen een gemoedelijk bestuur dat gemiddeld 1 keer per 2 maanden samenkomt. Dan worden de lopende en komende zaken besproken. Ook wordt er gekeken hoe de de speltakken draaien en of deze wijzigingen en/of aanvullingen nodig hebben. Omdat een aantal bestuursleden teveel taken heeft willen wij een betere verdeling van de werkzaamheden binnen het bestuur maken. Daardoor willen we het bestuur uitbreiden met 2 mensen die de Sponsoring en Ledenwerving kunnen overnemen van een huidig bestuurslid.

Wij hopen dan met elkaar een nog beter functionerend bestuur te worden.

Heeft u interesse dan kunt u uw reageren door hier een email te sturen naar het stichtingsbestuur.

Schrijf hier jouw reactie