Informatie

De scouting Livingstonegroep is een zeeverkennersgroep in Amstelveen, die elke zaterdag opkomsten heeft voor verschillende leeftijden.
In de zomervakantie organiseren we voor elke leeftijdsgroep een eigen kamp. Het zomerkamp is altijd het hoogtepunt van het jaar. Met alle jongens en/of meiden en begeleiding gezellig erop uit.

Om een goed beeld te krijgen van alle activiteiten kun je het best ons weblog, met de naam ‘In ’t Kielzog‘, lezen met daarin onder andere alle verslagen en foto’s van de laatste evenementen.

Welpen
Voor meiden en jongens van 6 tot en met 11 jaar organiseren wij wekelijks stoere dingen als speurtochten en kampvuur maken. Maar ook doen we met de welpen activiteiten als knutselen en balspelen. Het draait bij onze scoutinggroep vooral om vriendschap en gezelligheid.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Zeeverkenners
De 12- tot 16 jarige jongens en meiden bestaan uit een groep zeeverkenners waarmee we elke week gaan zeilen. Ook gaan we met z’n allen regelmatig een weekend weg, doen we mee aan wedstrijden en halen we officiële zeildiploma’s.

Wilde Vaart
De wilde vaart, jongens en meiden van 16 tot 20 jaar, heeft twee keer per week opkomst. Vanzelfsprekend op zaterdag om te gaan zeilen, maar ook op vrijdag voor de gezelligheid en het organiseren van extra activiteiten.

Meer informatie over de groep en de speltakken…

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Contact

  Soort vraag *
  Bijwonen van een opkomst bij de welpen (6 t/m 11 jaar).Bijwonen van een opkomst bij de verkenners (11 t/m 16 jaar).Huren van een clubhuis.Andere vraag.

  Naam *

  Emailadres *

  Onderwerp

  Bericht

  * verplicht

  Voor vragen over of het reserveren van één van onze clubhuizen kun je dit contactformulier gebruiken.