Mooie Nel Cup 2005

De stam gaat ook wel eens een weekendje weg, en deze keer gingen ze het weekend van 3, 4 en 5 juni naar de Mooie Nel Cup om tegen de schouw van de Spaarnegeuzen te zeilen. Meestal is dat dan een groot succes.

Deze keer was geen uitzondering, alleen bleef de motorboot niet heel. Dat betekende dat niet alle wedstrijden gezeild konden worden en er veel hulp van de spaarnegeuzen gevraagd werd om te helpen met sleutelen. Helaas mocht dat sleutelen niet baten en moesten de boten blijven liggen in Haarlem. Een paar dagen laten zijn Balint, Christiaan en Bart met een lelievlet met een buitenboordmotor naar Haarlem gevaren om de Fram en Vidar op te halen, ze waren namelijk weer nodig met groepzeildag de week er op.

Naam: wouter
Top reactie Maarten, ik ben het helemaal met je eens het zijn gewoon sukkels !!!
Datum en tijd: 15/06/2005 00:35

Naam: Maarten
Tja kom je daar denk je dat je leuk kan gaan zeilen, hebben ze de motorboot stuk gemaakt, zijn ze veel te laat terug om de eerste wedstrijd te starten. Vervolgens was er zo veel aandacht voor die stomme boot (boten die stuk gaan zijn stom :p) om de tweede wedsijd te starten. Gelukkig mocht ik toen meezeilen met die groen met witte boot, (wat overigens erg gezellig was) dus was ik niet helemaal voor niks een dagje naar Haarlem gekomen. 😉
Datum en tijd: 14/06/2005 16:45

Naam: Balint
Heej bartje. Heerlijk gevaren. super. dat bankje erbij. Heerlijk. Beetje verbrand maar hoort erbij. EN die leuke meisjes op de kant. Heb Genoten. Allen jongesn, Niet meer de motorboot stukmaken. BArt en chis en ik hebben niet altijd de tijd om jullie rommel op te ruimen, heheheheh
Datum en tijd: 13/06/2005 23:41

Naam: mark
hartstikke leuk, de 2e dag leuke wind en goed gezeild.
1e nacht vrezelijk slecht gelapen -> tussen de motorkist en de wand van de boot.
wel erg jammer dat de vidar in de soep liep…
Datum en tijd: 12/06/2005 15:11

Naam: Bart
Leuk hoor ga je eens een weekendje niet mee, maken ze die motorboot stuk! Nou ja, ik heb de donderdag en vrijdag lekker gevaren om die boten weer terug te krijgen. Chris en Balint het was gezellig!
Datum en tijd: 12/06/2005 15:04

Laat een reactie of bijschrift achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *