Overvliegen

Het was een regenachtige eerste opkomst in het Amsterdamse Bos, maar het seizoen is gelukkig weer begonnen!
Dit keer hadden we een opkomst met esta’s en verkenners samen, omdat er een aantal esta’s gingen overvliegen naar de verkenners. De overvliegers moesten geblinddoekt een hindernisbaan op de speeleilanden afleggen onder begeleiding van de verkenners. Daarna zijn ze officieel verkenner geworden en mochten ze mee met de rest van de verkenners naar de jachthaven.

Nu de estagroep dus een aantal esta’s is kwijt geraakt is het des te leuker dat er ook een heleboel nieuwe kinderen voor het eerst zijn komen kijken om misschien ook esta te worden. Er zullen de komende tijd dus weer veel nieuwe vriendjes gemaakt worden!
Volgende week de eerste normale opkomst van het seizoen met de eigen speltak.


1 gedachte op “Overvliegen

 1. patty

  Kleine estatjes worden groot;

  Ik ga jullie brutaaltjes stiekem wel een beetje missen hoor! ;)

  Was weer een leuke openingsopkomst met veel natte broekspijpen.

  tot zaterdag!

  x Patty

Laat een reactie of bijschrift achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *