Zwemwedstrijden

De Livingstone wint gewoon!
1 Oktober waren alle scoutinggroepen van Amstelveen gestrand op een onbewoond eiland. Om terug te komen naar de bewoonde wereld gingen de groepen een wedstrijdje zwemmen. En we gingen beladen met prijzen naar huis!

De esta’s zijn eerste geworden met de estafette. De verkenners zijn tweede geworden met het onderdeel vlotvaren. En de wilde vaart gooit er nog een schepje bovenop door op elk onderdeel te winnen: eerste met schoolslag dames, schoolslag heren, vlot varen, vrije slag dames en estafette. De wisselbeker is (nog steeds) van ons!


4 gedachten over “Zwemwedstrijden

  1. Sonja

    Volgens mij doet Jan volgend jaar weer mee! Haha

    Ik vond het ook super leuk, en wat kan iedereen toch snel zwemmen, wat een teamwork… ik ben trots op jullie!

    Tot zaterdag xx

Laat een reactie of bijschrift achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *