Kerstkamp

Kerstkamp stond dit jaar in het thema van de Disneyfilm ‘Frozen’. Vrijdag hebben we een kerstdiner gehad, met al het lekkers dat iedereen had meegenomen. Hierna hebben de kinderen twee verschillende hindernisbanen gebouwd en deze geowend met hun bak. Daarna was het tijd voor een karaokewedstrijd, met de liedjes van Frozen natuurlijk. Tijdens de wedstrijd werd Elsa gek van Anna. Op deze manier kwamen de verkenners er achter dat Elsa ijs kan maken… Na deze ontdekking was Elsa uit het clubhuis gevlucht.

Zaterdag, tijdens het werken van de boot, was Elsa nog steeds spoorloos verdwenen. In de middag werd het daarom tijd om naar haar opzoek te gaan. Tijdens de vossenjacht konden de kinderen hints verzamelen om er achter te komen waar Elsa zat.
’s Avonds hebben de kinderen na het eten prachtige fotolijstjes gemaakt en daarna natuurlijk de film Frozen gekeken.

Zondagochtend was het tijd om Elsa te vinden. Nadat de verkenners haar gevonden hadden, hebben ze een potje levend stratego gespeeld en daarna een potje voetbal, verkenners tegen de wilde vaart. En natuurlijk hebben onze verkenners gewonnen!

Wij wensen iedereen een fijne vakantie en een gelukkig 2016! Op naar nog meer mooie scoutingmomenten!

Laat een reactie of bijschrift achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *