Herstkamp 2019

Water, Aarde, Vuur, Lucht
Dit herfstkamp was in het thema van Avatar!

Met de herfst aangekomen en de winter om de hoek werd het weer tijd voor de Verkenners om de boten naar de Doorweg te brengen. Bij dit Herfstkamp stonden de elementen centraal, de boten moesten van het water op de aarde, we hebben met balspel en bowlen de wind getart en uiteindelijk hebben we ook nog een aantal vuurbanen gelegd. Natuurlijk is er ook keihard aan de boten gewerkt en de nodige augurken zijn weggewerkt tijdens het ontbijt. We hebben gezongen, gefeest, gesmuld en vooral genoten van enorm dramatische toneelstukjes van de bakken. Het was weer een heerlijk kamp en we hebben een hoop mooie kiekjes kunnen maken.

 

 

 

Laat een reactie of bijschrift achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *