Foto’s Groepsweekend 2003

18-4-’03
We moesten om 10.00 bij het jongensclubhuis verzamelen.
Toen iedereen er was, gingen we op weg naar het clubhuis in Hilversum. Daar aangekomen zag het er heel saai uit, maar dat was maar op het eerste gezicht. later zag het er toch wel leuk uit, het is lekker knus. We begonnen met onze luchtbedden oppompen. Daarna gingen we een paar leuke spellen doen. En net hebben we mie gegeten.
Patty & Milou

19-4 2003
Vanavond is de bonte avond. We hebben er veel zin in. Als we “lief” zijn komt er ook nog een disco. Dat lijkt ons minder leuk.
Gister avond gingen we naar de meisjes, maar we zijn er alle 3 weg gesleurd. Dat was kl*te. We gingen terug naar de jongens zaal, maar alle welpen sliepen al. s’Ochtens gingen we weer naar de meisjes, maar toen zat Sylvia op de tafel. Gelukkig mochten we wel blijven.
Groetjes Matthijs Niek en Sjoerd

19-4-2003
Half 9 waren we allemaal al wakker. Ongeveer half elf gingen we naar het bos daar deden we allemaal spelletjes. Daarna liepen we terug naar het clubhuis oefenen voor de bonte avond.
Deddy heeft daarna ons allemaal opgemaakt. Als avond eten kregen we china con carne en fruit toe. En we hebben veel zin in de bonte avond.
Sanne en Maaike

zaterdag
het Was bonteafend het is leuk geweest. en veel speletjes die waren ook leuk. dit is de laatste dag van groepswiekent.
einde Siard

zaterdag en zondag 19 en 20 april 2003
Vandaag gaan we weer naar huis. Dat vinden de kinderen leuk Gisteren was het bondeavond. het was leuk. Maar tom ging overgeven. Dat is niet leuk. maar alles is nog wel goed gegaan. s’avons was ik ook niet lekker maar alles ging wel goed. Nu voel ik me weer lekker.
Einde door Roy Gerritsen

De Bonte avanond.
De kabo’s gingen eers met een schimmenspel. Dat was hartstikke leuk. Daarna kwamen de welpen met 2 dansjes. En daarna waren de verkenners (sters) met ook een schimmenspel dat meer op een journaal leek.
daarna kwam idols voor de loosers met: Maaike, Patty, Iris, Milou, Sanne, Tirza, Sjoerd, Matthijs en Nieck.
Sjon en debbie ook nog een dans gedaan en Wouter en Sjon ook nog.
Daarna was de prijsuitreiking maar er won niemand we waren allemaal even goed maar we kregen wel allemaal sjips en frisdrank. hebben nog heel lang gedanst. En toen gingen we slapen, heel stom want de verkennsters moesten bij de leiding slapen echt saai!
Doei groeten van:
Sabine en Tirza

Schrijf hier jouw reactie