Reünie 2003


Een nieuwe traditie is geboren. De Livingstonegroep organiseert vanaf dit jaar één keer per jaar een reünie voor alle oud-leden. Dit jaar nog niet erg groot en het weer werkte niet erg mee, maar dat mocht de pret niet drukken. De bedoeling was dat de oud-leden konden gaan zeilen in de vletten of de schouw, maar dat ging wat moeilijk aangezien het windstil was. Gelukkig konden we toch een leuk stukje varen met de motorboot en de schouw er achter. Volgend jaar zullen we proberen om nog meer mensen uit te nodigen en er een nog meer gezellige dag van te maken. Wil je als oud-lid ook uitgenodigd worden? Dan kun je een mailtje sturen met je huidige gegevens.

Arthur, Joost, Dennis, Martien, Arjan, Femke, Kathelijne, Annemieke, Diana, Linda, Rachel, Carola, Willemijn, Stefan, Paul en Sophie bedankt voor deze gezellige dag!

Laat een reactie of bijschrift achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *