Zomerkamp Welpen 2005

Dit jaar stond het zomerkamp van de welpen in het thema spoken en geesten. Van vrijdag 08 juli tot en met zondag 10 juli hebben de welpen zich prima vermaakt in Heemstede.

Veel spellen werden gespeeld in park Groenendaal, maar ook bij het clubhuis was het gezellig.

Naam: job
ik vond de ontvoering erg leuk maar ook wel eng hoor! wouter ik zal je missen!!! ik was wel erg moe hoor,maar ik ga volgende keer zeker weer mee. groetjes allemaal van mij
Datum en tijd: 19/08/2005 20:48

Naam: Maarten
Helemaal vergeten, maar natuurlijk toch even wat vertellen bij het kamp dat ik zelf gedeeltelijk georganiseerd heb:). Het was mijn eerste zomerkamp als welpenleiding en ik moet zeggen ik vond het erg leuk allemaal. En zeker het nachtspel was leuk, wel een beetje eng alleen. Ik hoop dat de rest er ook van genoten heeft. Tot september allemaal, behalve jij dan Wout, jij heel veel plezier in Spanje!
Datum en tijd: 11/08/2005 13:57

Naam: wouter
Verder wacht ik nog op de reactie van jullie welpen en natuurlijk op de reactie van Maarten
Datum en tijd: 10/08/2005 23:57

Naam: Wouter
Ik vond het zomerkamp erg spannend. De ontvoering was wel een beetje schrikken, maar met zoveel dappere welpen voelde ik me al snel een stuk veiliger. Gelukkig is alles goed afgelopen. Ook het eten was erg lekker. Elke dag gezond, maakt ons erg sterk. Ik hoop dat jullie het ook een leuk kamp vonden en dat ik jullie na mijn tijd in spanje mischien weer terug zie. Van een ding ben ik overtuigd, Maarten en Christiaan zullen een leuke groep voortzetten. Veel succes en niet uit de bomen vallen. Groetjes
Datum en tijd: 10/08/2005 23:56

Naam: chris
was een leuk kamp allemaal, tot september!
Datum en tijd: 12/07/2005 00:16

Laat een reactie of bijschrift achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *