Boten uit het water 2005

Helaas maar niets aan te doen; het zomerseizoen is weer voorbij. De boten gingen dus weer uit het water, werden schoongemaakt en konden de loods in. Ook kwam er een boot extra bij!

De Njord wordt ook in de loods gelegd en opgeknapt om volgend jaar mee te gaan zeilen.

Naam: John
Het was wel zwaar de boten er zonder takel uit te halen bij Bibo, maar gelukkig zijn Balint en ik zo sterk dat we die bootjes zo met onze blote handen beetpakken!! Mooie motor (rijdt goed he ballie)!!
Datum en tijd: 11/11/2005 09:22

Naam: andrej
galkjfoqisrgjnlaxfgv
ik ga even poepen doei
ik ben stoned
grapje!!!
ik ben dom
er staat niet eens een foto van de mooiste jongen op:O ik was er toen niet maar dat maakt niet uit ik wil er wel op!! en snel een beetje!
hahahahaha lol
lekkere tong maarten!
nu ga ik echt poepen!! doei
Datum en tijd: 06/11/2005 15:47

Naam: Milou
Dat liedje klopt niet:S maar k ga um niet overniwue schrijven,, als je wilt weten hoe die wel gaat meot je het ff aan me vragen op de opkomst.. tot zaterdag!! d0eiid0eii,,-XxX-Je=D
Datum en tijd: 06/11/2005 15:46

Naam: patty
leuk hea?? bart pesten:P
hay bart!! poepiescheet!! nu mag je het weer weghalen!!:P -xx- patty..
Datum en tijd: 05/11/2005 16:19

Naam: Milou
Ik ga ff een liedje schrijven.. Gister was het leven nog gewoon zoals het was Speelde ik op straat en was m’n klas gewoon m’n klas Ik dacht dat het zo hoorde en dat alles blijven zou Ik was ook wel eens vervelend,, maar ik had alles wat ik wou Ik had heus ook wel eens ruzie,, maar ik hoorde er toch bij Met voetbal plaatjes, flippo’s en ik speelde met m’n pop Maar sinds een uur geleden staat m’n wereld op z’n kop!!!! Ref. Ik zat in bad,, gewoon in bad een beetje met het sop te klieren Je weet wel met die vlokken schuim m’n buik en schouders te versieren Voel ik ineens twee kleine bobbels waar volgens mij eerst nog niets zat Niet veel maar toch het zijn echt twee bobbels en dat hoort niet ik hoor plattt!!! Dus sinds een uur ben ik nu niet meer te genieten.. HELEP HELEP HELEP!!!!! IK KRIJG TIETEN!!!!!! tieten,, zij krijgt tieten,, tieten,, echte tieten.. Leuk leidje hea=D KussJ Milou=D
Datum en tijd: 05/11/2005 14:25

Naam: Milou
Hallo mensen,, ik was er niet maar k moet ff iets schrijven.. leuke nieuwe mensen zijn er!! Ze voeren elkaar met spek en dat spek zit nu aan Bart z’n reet!! Hahahaha. HALLO RAYMOND EN LAURA!! als jullie dit lezen.. en HALLO RUBEN als je dit leest!! Zo ben ik weer ff aardig dat ik gedag tegen iedereen zeg hea=D Leuk hea,,zo’n lang berichtje=P Nou,, d0eiid0eii!! Ciia0,,KussJ BhYe!!=D Leuk hea..
Datum en tijd: 05/11/2005 14:18

Naam: Patty!! (geen ij!)
VERVOLG: TEN EERSTE.. WAT EEN MOOIE FOTOS VAN MIJ!!!:p WHAHA T WAS WEL WEER LEUK DE EERSTE KEER,, SANNE & MOI HEBBEN DE HELE KEUKEN SCHOON GEMAAKT!!:) NOU ,, WE GAAN NU EVEN SCHEEPSRADEN.. ciao!! -XxX- patty
Datum en tijd: 05/11/2005 14:11

Naam: Patty!! (geen ij!)
HEEY ALLEMAAL,
Datum en tijd: 05/11/2005 14:09

Naam: Tirza
oow w8 ze zijn niet van na de opkomst;)
Datum en tijd: 04/11/2005 17:27

Naam: Tirza
het was echt mega gezellig:) alleen zijn de foto’s van na de opkomst. maar maakt nie uit
Datum en tijd: 04/11/2005 17:08

Naam: matthijs
Het was egt super gezelliew en die hoge druk spuit was vet
Datum en tijd: 03/11/2005 17:33

Naam: Sabine
Het was wir gzellig!
Datum en tijd: 03/11/2005 17:33

Laat een reactie of bijschrift achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *