Griezelkamp 2009

Vrijdag de 13e staat bekend als een ongeluksdag, maar dat geldt niet voor de monstertjes van Fort Livingstone…

De verkenners hadden dit keer een griezelig kamp. Ze moesten allemaal griezelspellen doorstaan, zoals Monster is hem, geen monster is hem, Hollandse Monsters, trefoogbal en Spoken dweilen. Ook hadden ze een heerlijk etentje met geraspte stukjes huid, spinnenpoten en maden. Daarna gingen we met zijn allen naar het donkere IJmuiden waar we met waxinelichtjes door de bunkers kropen. Om het spannende avontuur van ons af te waaien gingen we nog even naar het strand. Toen was het al weer tijd om terug te gaan naar het clubhuis en na een warme kop chocomel lekker te dromen in ons warme bedje. De volgende morgen hebben we nog even aan de boten geklust, want dat doen de monsters helaas niet voor ons. Maar we werden beloond met lekkere tosti’s. Om te vieren dat al het griezelen voorbij was gingen we nog even naar de Sinterklaasoptocht, waar de kinderen handenvol pepernoten kregen.

4 gedachten over “Griezelkamp 2009

Laat een reactie of bijschrift achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *