Kerstkamp Verkenners

Heerlijke hapjes op een versierde tafel, zorgde voor een prachtig kerstdiner. Na eerst een paar balspellen gedaan te hebben, begon iedereen aan het heerlijke avondmaal.

Na het eten werd er flink gestreden om wie er moest afwassen. De leiding had nog net op het nippertje gewonnen van de jongste verkenners met de betoverde doolhof spel. Na het afwassen gingen we nog even trefballen om een beetje warm te worden voordat we de kou in gingen om vervolgens het fluitspel te spelen. Maar na een paar rondes haalden de verkenners en de wildevaart de leiding in de maling door te doen alsof twee verkenners verdwaald waren. Maar de leiding pakte ze terug, door uit een bosje te springen en ze te laten schrikken. Ten slotte om de dag goed af te sluiten gingen we met zijn allen de film Wall-e kijken. Na een ‘goede’ nachtrust was het tijd voor het kerstontbijt met een heerlijk eitje. Even een paar uurtjes flink aan de boten werken en toen was het al weer tijd voor tosti’s! En het is niet voor niet kerstkamp, want we gingen op zijn Amerikaans, cadeautjes maken! Wij weten al wat er met de kerst onder de boom zal liggen..
Fijne kerstdagen en een gelukkig nieuw jaar!

4 gedachten over “Kerstkamp Verkenners

 1. tessa

  sonja wat heb je dat toch weer mooi geschreven :D

  het was zo gezellig echt een super kerstkamp :drunk:

  en ook zo leuk dat denis door het ijs zakte sanne had het nog gezegt

  dus sanne hierbij klopt hte t shirt toch wel met sanne heeft altijd gelijk :D

  kusjes en knuffels van me Tessa

Laat een reactie of bijschrift achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *