Admicup 1996

En er is nog een film uit 1996! Ditmaal over de Admicup waar toen aan deelgenomen werd door een team met leiding en vaders, een team van de verkensters met meisjesleiding en een team van de verkenners. De Admicup, of volmondig Admiralencup, is een wedstrijd van 70 kilometer lang die begint en eindigt in Uithoorn. Tijdens de wedstrijd mag uitsluitend geroeid, gejaagd of gezeild worden. Op de beelden komen de boten langs Uithoorn, de Tolhuissluis, de Ringvaart, de Nieuwe Meersluis en de Amstel.
Deze video is samengesteld door Sander & Rob Buitink. © SAMA 1998

The form you have selected does not exist.

5 gedachten over “Admicup 1996

 1. Sander

  He mannen, te gek! Ik wist niet eens meer van die video's af! Gaaf om dat weer eens terug te zien, dat waren nog eens tijden!!

  Zal eens bij m'n pa gaan zoeken voor de mastercopies van al deze juweeltjes.

  Groeten en ga zo door! Sander

  ps: het idee is opgekomen om volgend jaar weer eens mee te doen met een ex-leden sterren-team; nog gegadigden??

 2. Hans

  Yo,

  Gave film uit de ouwe doos!!! Vooral het deskundig commentaar en aanmoedigingen vanaf de kant waren altijd erg goed tijdens de race. Overigens waren wij toen zelf ook nog jong en onbedorven X. Wat een sterrenteams.

  Als je de beelden ziet gaat het wel weer kriebelen. Toevallig heb ik het recent wel over gehad met Sander om weer eens mee te doen met een oud-ledenboot.

  Mazzel,

  Schip

  1. Ron

   Nou, jong…..

   Eens in je leven moet je de Admiralencup hebben gedaan ! Een geweldig spektakel, waarbij "bijna alles" is geoorloofd. Ik hoop werkelijk dat we weer eens met een jongens- en meidenteam meedoen.

Laat een reactie of bijschrift achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *