Troephuis en Bosbaan 1996

Uit het archief van de Livingstonegroep is een film opgedoken uit 1996. De opname’s zijn van een verkennersopkomst op de vrijdagavond in het clubhuis aan de Amsterdamseweg en van het Bosbaanseizoen toen het nog daadwerkelijk op de Bosbaan plaatsvond. Op de beelden is te zien dat er aan motoren wordt gesleuteld, boten worden onderhouden en omgevaren naar Bibo en de boten worden opgetuigd voor het zomerseizoen. De film is gemaakt door Sander & Rob Buitink.


© SAMA 1998

The form you have selected does not exist.

1 gedachte op “Troephuis en Bosbaan 1996

  1. Hans

    Deze film is door de toenmalige stamleden gemaakt om als promotiemateriaal te dienen bij braderien etc. Bij alle onderdelen is toen gefilmd tijdens hun opkomsten en later is alles door Rob Buitink (vader van Sander) aan elkaar gemonteerd en op videoband gezet. Er is volgens mij ook nog een versie die voorzien is van commentaar door Marcel Bartels.

    Overigens hadden wij onze eigen Gerard van Velde op de groep…… Prachtig haar X!!!

    Succes,

    Schip

Laat een reactie of bijschrift achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *