Zomerkamp verkenners

Het zomerkamp van van de verkenners was dit jaar in Sneek. Er volgen nog filmpjes en meer.


En volgens mij hadden ze een thema, want de onderstaande teksten bij de filmpjes begrijp ik zelf ook niet. 🙂

Njord
De Jongens maken een circus voor de buurt na hun oorspronkelijke circusplannen werden geannuleerd. Jeremy gaf Candace knolrapen waar ze allergisch voor is. Professor Doofenshmirtz creeert een apparaat waardoor iedereen een piepstem krijgt en zijn stem daardoor hoger lijkt.

Bij het filmpje van de Ran mag deze tekst:
De jongens bezoeken een Egyptische filmtheater en proberen een eigen mummie te vinden, uiteindelijk vinden ze een mummie, maar dat is eigenlijk Candace verpakt in WC-papier. Professor Doofenshmirtz probeert het water in de stad te verhogen door het vernietigen van een beverdam zodat hij zijn eigen strandboulevard heeft.

Bij het filmpje van de Freya (komt nog) mag deze tekst:
De jongens zijn van plan om voor Candaces verjaardag haar hoofd uit Mount Rushmore te hakken. Perry probeert te voorkomen dat professor Doofenshmirtz een ondergrondse tunnel maakt die naar China gaat.