Zomerkamp verkenners 2

Er zijn nog wat foto’s opgedoken van het zomerkamp van de verkenners. En ook de al eerder beloofde filmpjes zijn nu te zien.

De laatste foto’s zijn van de heentrektocht toen de boten door de leiding naar het kampterrein gebracht werden.

De Jongens maken een circus voor de buurt na hun oorspronkelijke circusplannen werden geannuleerd. Jeremy gaf Candace knolrapen waar ze allergisch voor is. Professor Doofenshmirtz creeert een apparaat waardoor iedereen een piepstem krijgt en zijn stem daardoor hoger lijkt.

🙂 Ja, de bijschriften bij de filmpjes snap ik ook niet. Dus wie het weet mag het zeggen.

De jongens zijn van plan om voor Candaces verjaardag haar hoofd uit Mount Rushmore te hakken. Perry probeert te voorkomen dat professor Doofenshmirtz een ondergrondse tunnel maakt die naar China gaat.

De jongens bezoeken een Egyptische filmtheater en proberen een eigen mummie te vinden, uiteindelijk vinden ze een mummie, maar dat is eigenlijk Candace verpakt in WC-papier. Professor Doofenshmirtz probeert het water in de stad te verhogen door het vernietigen van een beverdam zodat hij zijn eigen strandboulevard heeft.

1 gedachte op “Zomerkamp verkenners 2

Laat een reactie of bijschrift achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *