Groepsopkomst

Groepsopkomst was ook vandaag weer zeer geslaagd!

We begonnen met kranten meppertje om elkaars namen te leren kennen. Daarna waren alle wilde vaart en leidingleden ineens verdwenen. Vermomt liepen, fietste, speelde, viste, jogte, huppelde en moeehoeede de wilde vaart en de leiding door het bos. De esta’s en verkenners moesten alle ‘vossen’ zien te vinden om een opdracht en een rebus te krijgen. Alle rebussen moesten opgelost worden om de letters van het 7-letterige woord te vinden. Ook kwam Sinterklaas langs in het Oudedorp, dus zijn we daar even een kijkje gaan nemen. Tot slot zij we nog met zijn alle op het avontureneiland gaan spelen.

2 gedachten over “Groepsopkomst

Laat een reactie of bijschrift achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *