Kaagcup 2013

Kaagcup was weer een waar avontuur. Vrijdag waren alle boten al onderweg naar de start toen bleek dat er veel te veel wind stond om te zeilen. De wedstrijden zijn afgelast en iedereen is weer terug het land op gegaan. Gelukkig was het zaterdag beter weer en kon de wedstrijd wel doorgaan. De Ran is 10e geworden in klasse grijs, de Aeolus is 20e geworden in de klasse geel en de Fram is 3e geworden in de schouwen klasse! Het was een super gezellig, spannend, koud, winderig maar vooral leuk weekend.1 gedachte op “Kaagcup 2013

  1. steven

    het was weer een hartsitikke geslaagd kamp alleen jammer dat de werdstrijden niet doorgingen vrijdag kijk nu alweer uit naar volgend jaar

Laat een reactie of bijschrift achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *