Herfstkamp

Hallo, ik ben Brian en ben al ruim 6/7 jaar lang lid van de scouting. Ik heb heel veel leuke dingen meegemaakt en weinig minder leuke ervaringen gehad met onze scouting. Ik zit zelf al op de middelbare school en heb ik een opdracht gekregen om een ‘maatschappelijke stage’ te lopen. Een maatschappelijke stage houdt in dat je bij een vereniging of bejaarde tehuis vrijwilligers werk loopt. Dus die loop ik natuurlijk hier bij de scouting! En hierbij kreeg ik de taak gekregen om een nieuw spel te bedenken, corvee diensten te maken en elk kind te vermaken! Alles is natuurlijk gelukt!

Maarja, het kamp was ook heel zwaar voor mij. Ik heb namelijk een zwaar gekneusde rib, dus dat ging vooral niet makkelijk met dit kamp. Want we moesten van de ‘Nieuwe Meer’ helemaal naar ‘de Poel’ wrikken/roeien/jagen. Met veel pijn en moeite is het toch gelukt en we hadden het heel gezellig gehad! En dat was niet het enige zware van het kamp. We moesten al onze boten uit het water vissen. En ik, als stage lopende met een gekneusde rib, kon dus mooie foto’s maken en iedereen met plezier aan het werk sturen! Maar waar dit verhaal eigenlijk op neer komt is dat het bij de scouting stage lopen heel leuk en gezellig is!

Brian de Graaff, 14 jaar.

Laat een reactie of bijschrift achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *