Sinterklaaskamp

Het Sinterklaaskamp begon dit jaar met slecht nieuws… Piet Oeps was vergeten de deur van pakjesboot 12 op slot te doen waardoor een dief alle cadeautjes van de esta’s gestolen had. Hij vroeg de esta’s om mee te helpen met zoeken, maar dat kon alleen als zij eerst de pietentraining zouden doen. Ze moesten leren cadeautjes inpakken, cadeautjes bezorgen, over daken heen lopen en door schoorstenen kruipen. De esta’s hebben hun pieten diploma gehaald door een eigen estafettebaan te maken waarin ze de pietenvaardigheden leerden. Toen ze eenmaal hun pietendiploma hadden, konden ze gaan zoeken naar de cadeautjes. De zoektocht begon met een spel om te achterhalen wie de dief was. Uiteindelijk bleek dat Zielige Piet de cadeautjes gestolen had omdat hij zo graag ook eens een cadeautje wou. Zielige Piet beloofde de cadeautjes terug te geven en had na het bezoek van Sinterklaas en een heerlijke pannenkoekenmaaltijd aanwijzingen opgehangen in het Broersepark. De volgende ochtend gingen de esta’s meteen op zoek en al gauw vonden ze de zak van Sinterklaas. Zo eindigde het kamp met blije kinderen die zoet aan het spelen waren met hun nieuwe speelgoed.

1 gedachte op “Sinterklaaskamp

  1. Elken Boschman

    Hai leiding, dank voor alles, met name voor de goede zorgen voor Sophia na haar slaapzakval… Ik heb n vraagje: wie mist er een zwarte trainingsbroek, ik heb er een die niet van Sophia is… En wie heeft er een slaapzakhoes gevonden met naam Sophia erop, ( denk merk Nomad), Leiding dank voor gezelligheid en zorg! x Ellen.

Laat een reactie of bijschrift achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *