Zwemwedstrijden welpen

Gister deden de welpen mee aan de jaarlijkse scouting zwemwedstrijden. Het was badeendjes gezellig en de welpen hebben met veel spetters gezwommen. Een aantal jongens mocht zelfs in de finales meezwemmen. Tristan is vierde geworden met de schoolslag mannen, Paiman is vijfde geworden met de schoolslag mannen en Lukas is 5e geworden met de vrije slag mannen. Ook onze teams hebben goed samengewerkt. Het damesteam is tweede geworden met vlotvaren, het gemengde team is derde geworden met vlotvaren en een ander gemengd team is tweede geworden met de estafette. En als dat nog niet genoeg is, zijn Kikas, Michael en Sonja ook nog eens tweede geworden met het twee-leiding-zwemmen-één-kind-naar-de-overkant-spel. Gefeliciteerd allemaal!

De professionele foto’s die gemaakt zijn door de meneer met de grote camera zijn binnenkort te zien op scouttewater.nl

Laat een reactie of bijschrift achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *