Winterseizoen 2020-2021

Afgelopen winterseizoen was anders ingedeeld dan normaal, dankzij de lockdown konden veel opkomsten niet fysiek doorgaan en hadden wij dus online opkomst. We hebben veel spelletjes gedaan zoals bijvoorbeeld Minecraft, Bingo, quizes en veel tekenspellen, ook hebben we zeilinstructie online gegeven. Toen kerstkamp niet door kon gaan dankzij de maatregelen heeft de leiding kerstpakketten gemaakt en deze (met de meest kerstige bezorgingsservice van heel het land) rondgebracht. Zo konden we toch nog het wintergevoel met elkaar delen. Gelukkig was er dit seizoen ook genoeg fysieke mogelijkheid en hebben we weer keihard aan de boten gewerkt. Na dit harde werken konden we jammer genoeg niet direct terug naar ons oude vertrouwde Nieuwe Meer door een onhandige pijplegging dus mochten we de Poel leren trotseren. Louter meertje is het hoor en ook echt heerlijk om op te zeilen, maar ik ben stiekem blij dat we alweer op het de Nieuwe Meer zeilen

Laat een reactie of bijschrift achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *