Eerste opkomst en overvliegen 2004

Het was jammer dat de zomervakantie voorbij was, maar dat betekende wel dat het weer tijd was voor de eerste opkomst! ’s Ochtends vroeg ging de leiding al op pad met de boten om naar het Amstelpark te varen.

Daar aangekomen was het tijd voor de opening met de verkenners en voor het eerste spel, een speurtocht door het Amstelpark.

Deze dag gingen er vijf kabouters overvliegen naar de verkenners. Dus nog even een laatste keer op de foto met de oude groep en daarna eens kijken of de vijf nieuwe verkenners weten hoe ze met een bootje de Amstel moeten overvaren.

Dat ging allemaal goed, en daarmee was de speltak weer vijf verkenners rijker! Nadat we nog even een leidinglid hadden opgehaald zijn snel vertrokken richting het Nieuwe Meer, want anders zouden we niet op tijd aankomen.

Tsja, en dan heeft de leiding alles netjes gepland, laat de sluiswachter je weer 20 minuten wachten. Kwamen we pas om vijf over twee aan op Bibo. Nou ja, maakt niet veel uit het was prachtig weer en niemand had haast.

The form you have selected does not exist.

Laat een reactie of bijschrift achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *