Sloop meisjesclubhuis

Het was eigenlijk al heel lang bekend, het meisjesclubhuis aan de Machineweg was rijp voor de sloop. Aangezien we met de groep al een jaar geleden verhuisd zijn naar het naastgelegen clubhuis, het voormalige Heimansclubhuis, stond het clubhuis leeg en was er helemaal klaar voor.
Aangezien het clubhuis voor veel mensen nog veel herinneringen zal ophalen hebben we van de laatste uurtjes een paar foto’s gemaakt.

Reacties afkomstig van de vorige site

Naam: tessa
ik vind het heel zonde maar k vind het niet nodig dat iedereen kut clubhuis moeten zeggen
Datum en tijd: 15/12/2007 14:01

Naam: Chrétienne
Tja, eh inderdaad… nu pas? Ik kan me niet voorstellen dat de hoeveelheid vocht en schimmel (inneh 20 jaar?!!!!) minder is geworden. Toch nog wel leuke herinneringen over wat er allemaal in de vloer kon verdwijnen en er weer uitkroop.
Datum en tijd: 15/07/2007 12:00

Naam: sonja
dat kut clubhuis was niet kut en ook geen clubhuis het was een troephuis, jessie 😛
Datum en tijd: 01/05/2007 22:19

Naam: Martien Juan Carlos Herrera van Elferen
WAT een Catapillar om het troephuis te slopen??? Tjeeez, IN MIJN TIJD deden we dat met onze tanden en linker pink.
Datum en tijd: 23/04/2007 22:28

Naam: Lesley
srry verkeert om
Datum en tijd: 10/04/2007 18:51

Naam: blij dat ik die east pak er nog uit kon redden
Lesley
Datum en tijd: 10/04/2007 18:50

Naam: Emma
Aah..
Datum en tijd: 01/04/2007 14:34

Naam: jessie
kut klub huis!!!! :P!!!
Datum en tijd: 01/04/2007 13:14

Naam: Malou
Ja ja het is al weer een paar jaar geleden dat ik daar mijn opkomst had op vrijdag avond en zaterdag. Mis het zeilen soms met mooi weer nog steeds hoor! Nou gelukkig hebben jullie nog een lid van de familie in de groep haha Ik kom snel weer een keertje langs.. Groetjes Malou
Datum en tijd: 25/03/2007 14:35

Naam: sonja
ik werd geinstalleers in het meisjerTROEPhuis als kabouter… kwam er later in terug als verkenner… en nu is het gesloopt… jeetje… wat kaal! mr we gaan gewoon vrolijk verder in het andere clubhuis (dat steeds meer een troephuis word;p) tot zaterdag!!
Datum en tijd: 24/03/2007 19:52

Naam: linda
zo jeugdherinneringen tegen de vlakte!!! hmm tja het was niet anders maar de herinneringen zullen blijven!! groetjes linda
Datum en tijd: 23/03/2007 22:42

Naam: Laura
Jeetje….. Je weet al jaren dat het hardstikke rijp is voor de sloop, maar als je die foto’s zo ziet, is het toch wel erg definitief! Zal wel vreemd zijn zo’n lege plek! Wel leuk dat je/jullie er foto’s van hebben gemaakt en dat je ons er van op de hoogte brengt! Zou wel heel erg vreemd zijn geweest als je er nu langs zou rijden en dat je dan pas zou zien dat het weg was. Nu ben ik er in ieder geval op voorbereid. (dat klinkt wel alsof ik er voor in janken uit zou barsten, maar zo erg is het nou ook weer niet, hoor!) Bedankt en hopelijk gaat het allemaal goed met jullie daar. Groetjes, Laura (en Hans en Rick)
Datum en tijd: 23/03/2007 18:45

Naam: Els
dat is de tweede keer dat er een meisjes-clubhuis word gesloopt…. Voorheen stond op de plek van het “Heijmans-clubhuis” ons meisjes-clubhuis en was het nu net gesloopte clubhuis van de Heijmans. Toendertijd kregen zij een nieuw en moesten wij in hun oude clubhuis. Nu is er gerechtigheid! en hebben jullie een goed clubhuis! Maar er lagen heel wat voetstappen van mij in dat clubhuis!
Datum en tijd: 23/03/2007 15:57

Naam: Diana van Bloemen
Toch best jammer dat het weg is. Moest er toch echt altijd effe naar kijken als ik er langs reed. Heb er zeker en leuke tijd gehad! Hopelijk gaat alles goed daar. Erg leuke website! Groetjes diana
Datum en tijd: 23/03/2007 12:28