Fram 50 wedstrijd 1999

Ook tien jaar geleden werd er door de Livingstonegroep een jubileum gevierd. Ter gelegenheid van het 50-jarig bestaan van de lelieschouwen werd er een wedstrijd georganiseerd door de toenmalige leidinggroep. Aan de wedstrijd deden schouwen mee van de Spaarnegeuzen uit Heemstede, de Elfregi uit Amsterdam en natuurlijk onze eigen Fram. De Spaarnegeuzen uit Heemstede zeilden onder ander mee met lelieschouw nummer 6, een van de weinige houten lelieschouwen. De andere houten schouwen die op de foto’s te zien zijn, zijn de ‘gewone’ zeilschouwen van de Elfregi.

The form you have selected does not exist.

2 gedachten over “Fram 50 wedstrijd 1999

  1. Sonja

    Heee de Njord zit er ook tussen! Alleen zijn de blauwe schuine strepen aan de zijkant nu donkerder dan de blauwe rand in tegestelling tot deze foto's. En die Livingstoneborden komen me bekent voor :P

    De Fram met bruine zeilen, even wennen, maar het staat best goed!

Laat een reactie of bijschrift achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *