IJs, ijs en nog meer ijs

Deze winter is een witte winter, zo wit dat we de opkomst van zaterdag 9 januari het ijs zijn opgegaan.

We begonnen de morgen met het omdraaien van de boten. Na de lunch (waar een leiding wel heel erg afwezig was..) gingen de verkenners schaatsen. Wat bleek, de leiding had van een ladder, twee planken en twee stoelen een slee gemaakt! Daar konden we mooi reclame mee maken. Maar alsof dat nog niet leuk genoeg was, gingen we nog even ijszeilen, ja ja, ijszeilen in een plastic bootje met een zeil die er heel creatief op vast was gemaakt. En wat we natuurlijk niet kunnen missen met een witte winter.. zijn de sneeuwballen gevechten, dus iedereen kwam lekker ingepeperd thuis.

1 gedachte op “IJs, ijs en nog meer ijs

  1. Tessa

    :):D;) ik vond het allemaal erg gezellig en ik vond het leuk dat we gingen ijszeilen en met de slee was ook grappig en Jeroen vond het ook heel erg leuk. :D:);):drunk:

Laat een reactie of bijschrift achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *