Indianenkamp Esta’s!

Deze zomer was er zoals elk jaar weer een zomerkamp, dit jaar met het thema Indianen!
We zaten in een groot clubhuis aan het rand van het bos. Tijdens het zomerkamp kwamen we erachter dat we niet alleen waren in dit bos, maar dat er ook daadwerkelijk een indianenmythe te ronde ging in dit bos. Zo kregen we telkens mysterieuze stukken papier met een boodschap van de indianen en soms zat daar zelfs een opdracht bij! De leiding vond dit maar niks, want zo viel hun eigen programma helemaal in het water en stiekem vonden ze het ook wel een beetje eng. We hebben veel meegemaakt: ons eigen levenssoep gemaakt met ingredienten in het bos, schatten goud gevonden, Rowan die ’s nachts werd ontvoerd.. Gelukkig hadden we aan het eind van het kamp de magische spreuk die de kwaadachtige indianen deed verdwijnen uit het bos. Zo konden we met een gerust hart en wat slaaptekort weer gerust naar huis!
Toen de esta’s eenmaal weg waren was er helaas nog 1 indiaan die was blijven hangen in het bos, en al onze foto’s van het kamp had afgepakt. Maar de leiding is natuurlijk hardstikke sterk, dus we hebben hem gelukkig met zn vieren kunnen overmeesteren en kunnen nu dan eindelijk de foto’s laten zien!