Sinterklaaskamp

Sinterklaas kapoentje, gooi wat in mijn schoentje, gooi wat in mijn laarsje, dank u Sinterklaasje!
Afgelopen weekend hadden we weer een geslaagd kamp met de esta’s, dat in thema stond van Sinterklaas. Sinterklaas had namelijk nieuwe Zwarte Pieten nodig, en daarom hadden wij een Pietentraining georganiseerd!

Waar we de kinderen op testten was de kennis van het Sinterklaasverhaal, hun Pieten behendigheid, Pieten uiterlijk, Pieten wegwijs en het Pietenrecept. Midden in de training kwam ineens heel enthousiast Klunspiet naar binnen rennen, maar heaa waar waren Sinterklaas en Wegwijspiet gebleven? De esta’s zijn meteen gaan zoeken, en gelukkig hebben ze Sinterklaas en Wegwijspiet gevonden. We hadden heel erg honger en gingen dus snel weer naar binnen, maar ojee, Klunspiet had er een zooitje van gemaakt, gelukkig vond iedereen het alsnog lekker! Daarna gingen we met z’n alle in een kring zitten, en kreeg elk kind een cadeautje van Sinterklaas. Aan het eind van de training kregen we te horen wie er geslaagd was voor de Pietentraining. Iedereen is geslaagd en nu hebben we er dus 11 Zwarte Pieten bij! Van harte gefeliciteerd Pieten!

3 gedachten over “Sinterklaaskamp

Laat een reactie of bijschrift achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *