Leiding aanwezig bij training signalering van ongewenst gedrag

Gister 10 oktober 2012 was de eerste training “signalering van ongewenst gedrag”, waar de leiding van de Livingstonegroep ook aanwezig waren.
De training werd gehouden in de raadzaal van het gemeentehuis, waar alle vrijwilligers van Amstelveen voor uit waren genodigd.

Tijdens deze training wordt er stil gestaan bij het zware onderwerp kindermisbruik. Hoe kunnen wij als leiding signalen oppikken? Wat moet je doen wanneer je merkt dat een kind slachtoffer is van ongewenst gedrag? Waar kan je heen voor meer informatie?

Aansluitend aan deze voorlichtingavond zullen er ook nog 2 trainingsavonden komen waar wij dieper op de stof in gaan.
Wij zijn door vrijwilligerscentrale Cardanus/Amstelland hierop geattendeerd en vinden het erg interessant om hieraan mee te doen.

Met deze training hopen wij ons weer verder te ontwikkelen in ons leidingsschap. Naast deze training hebben wij eerder ook al verschillende trainingen gevolgd  zoals “omgaan met kinderen met een vorm van autisme” en natuurlijk de leidingcursus die we hebben gevolgd.

We willen jullie graag op de hoogte blijven stellen van de cursussen die we volgen, zodat ook jullie weten waar wij als leiding ons mee bezig houden.

raadzaal

1 gedachte op “Leiding aanwezig bij training signalering van ongewenst gedrag

 1. Sandra van Leeuwen

  Beste leiding,

  Goed initiatief zeg om hier aan mee te doen. Jammer dat het nodig is. Ongewenst gedrag is iets wat echt niet kan. Pesten en met name gepest worden is ook zo’n vorm. Iets waar men heel alert op moet zijn omdat kinderen voor de rest van hun leven beschadigd kunnen blijven.
  Succes met de cursus en bedankt namens ons ouders en kids.
  Groet,
  Sandra van Leeuwen

Laat een reactie of bijschrift achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *