Groepsweekend

Het was lachen, gieren, brullen en bibberen op het groepsweekend. Met het thema Mario, zijn er dit weekend heel veel prinses peaches gered, we hebben Mario Kart gespeeld en we hebben nog veel meer leuke dingen gedaan.2 gedachten over “Groepsweekend

  1. Tessa

    Mijn laatste groepsweekend als verkenner is zeer geslaagd! Wat was het weer gezellig! Nu maar hopen dat we volgend iets beter weer hebben want het was wel erg koud!

  2. Gien van den Bossche

    Daniel en Estella hebben een fantastisch Paaskamp gehad en zijn een mooie ervaring rijker. Hartelijk dank hiervoor alle lieve begeleiders van de Esta’s/Verkenners en of Wilde vaart en natuurlijk alle kinderen die mee waren.

    Ik vond het al een beloning waard als ze al hun meegebrachte spullen weer mee terug naar huis zouden nemen 🙂 Dat is ze bijna gelukt op een luchtbed pomp na. Als iemand deze dubbel had of gevonden heeft, hoor ik het graag.

Laat een reactie of bijschrift achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *