Reünie 75 jarig bestaan

Scouting Livingstonegroep bestaat 75 jaar en dat was reden voor een reünie. Oud-leden van verschillende generaties kwamen bij elkaar om gezellig bij te praten, herinneringen op te halen en de oude vertrouwde Fram te bezichtigen.

4 gedachten over “Reünie 75 jarig bestaan

 1. Gertjan Fonk

  Beste Livingstoners, Hartelijk dank voor de organisatie van het jubileum. Had me weliswaar niet opgegeven, maar voelde me toch welkom. Het weerzien van oude bekenden brengt allerlei mooie herinneringen terug. Net als de Fram trouwens die er mooi uitziet. Graag tot over 5 jaar!
  Groet, Gertjan Fonk (Was lid van 1965 tot 1980)

  NB Ik heb nog dia’s van enkele trektochten en kampen eind jaren 70. Interesse?? Moet iemand we wel helpen die op geschikt te maken voor de website.

 2. Gabrielle Zegers

  Beste organisatoren,
  Ik heb echt genoten van de reunie afgelopen zaterdag. Zoveel oude maatjes van vroeger (oh jee, nu worden we echt oud als we zo gaan spreken) terug gezien.
  Ik vond het ongelooflijk leuk. Bedankt!
  Groet,
  Gabrielle Zegers
  Weesp

 3. Arjen van der Loo

  Het was erg leuk om een aantal mensen weer eens terug te zien en dan besef je ineens dat er erg weinig tijd is om iedereen even te spreken.. En zo gaat het tot de volgende keer.. als schepen in de nacht, even een moment elkaar zien en dan elk gaat weer zijns weegs. 😉

Laat een reactie of bijschrift achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *