Heen- en terugtrektocht 2018 Zwolle

In 2018 besloten we om het zomerkamp van de verkenners op het prachtige terrein van de Zwolsche Zeeverkenners te houden. Dat betekende dat de leiding samen met de wildevaart een barre tocht van meer dan 100 kilometer moest ondernemen. Avondeten op onbewoonde eilanden, slapen in de boten én een motor die op het laatste moment afslaat hoorden hier allemaal bij.

De terugtrektocht van dit jaar zal voor de meesten onder ons misschien niet gezien worden als de allerleukste, aangezien er door het kleine aantal aanwezigen niet echt gezeild kon worden. Bovendien lagen we een middagje ‘voor Pampus’ vanwege storm en hoge golven. De toegewijde lezer begrijpt vast wat ik daarmee bedoel. Ondanks dit vind je hieronder een geweldige sfeerimpressie!

Laat een reactie of bijschrift achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *