Herfstkamp 2020

GEEF ACHT!

Herfstkamp 2020 stond helemaal in thema van leger en marine!

Het verkennersbataljon moest direct de boten pakken om ze naar onze basis te brengen. Eenmaal in de barakken aangekomen, begonnen de matrozen en soldaten direct weer aan het onderhoud van de oorlogsvloot. De eerste schaft bleek ook een deel van de training, de nieuwe soldaten moesten namelijk hun discipline tonen door geheel beheerst hun wraps met vork en mes te eten. Jammer genoeg voor het corvee was het niet echt geslaagd om de borden schoon achter te laten.
Na een gezonde nacht slapen was ons bataljon klaar voor amfibische training in de Meerkamp. We hebben uiteindelijk nog een rantsoen gebakken in het kampvuur, heerlijke cake in uitgeholde sinaasappels. Verder hebben we natuurlijk enorm hard aan de boten gewerkt en leuke spelletjes gespeeld.

Laat een reactie of bijschrift achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *