Reünie 2009

27 juni 2009Het is dit jaar zeventig jaar geleden dat onze groep werd opgericht. Deze gelegenheid willen wij aangrijpen om een reünie te organiseren en zoveel mogelijk oud-leden van de Livingstonegroep bijeen te krijgen. De reünie zal gehouden worden op zaterdag 5 september.

Fram

Na een aantal beginjaren als landverkennersgroep werd de groep in de loop van de jaren veertig een groep van zeeverkenners. Eén van de eerste boten die aangeschaft werden is de Fram, de houten lelieschouw, waar menigeen in heeft leren zeilen. Deze boot, gebouwd in 1949, is na zestig jaar nog steeds de trots van de Livingstonegroep. Ook dit zien we als goede reden voor een feestje. Zeker omdat de Fram in het afgelopen jaar compleet is gerestaureerd en weer vele jaren mee kan.

Informatie

De reünie wordt gehouden op zaterdag 5 september. De aanvang van het feest is om 14.00 uur en zal tot het eind van de middag duren. De locatie van de reünie is op ons clubhuis aan de Machineweg 13 in Amstelveen (het vroegere meisjesclubhuis).
Aanmelden voor de reünie kan door hiernaast het aanmeldingsformulier in te vullen.

Iedereen

Dit is een uitnodiging voor alle oud-leden van de Livingstonegroep. Helaas zijn de gegevens van iedereen die lid is geweest verre van compleet. Mocht u er zeker van willen zijn dat ook de mensen uit uw generatie een uitnodiging krijgen toegestuurd, dan kunt u de naam- en adresgegevens van deze personen middels een mail aan ons doorgeven.
Daarnaast hopen we dat deze uitnodiging zich verspreid naar alle vrienden en bekenden die ook op de Livingstonegroep hebben gezeten.

Herinneringen

Omdat een reünie natuurlijk de uitgelezen gelegenheid is om oude verhalen op te halen en nog een keer terug te denken aan die mooie oude tijd hebben wij belangstelling in het vastleggen van deze verhalen voor op de website. Op deze site staan al een aantal door oudgedienden opgetekende herinneringen die wij graag zouden willen aanvullen. Verhalen, foto’s en andere informatie kunt u per e-mail of post naar ons opsturen. Vervolgens plaatsen wij deze zo snel mogelijk op de website.

Schrijf hier jouw reactie