Categoriearchief: Mededelingen

Uitnodiging reünie 2014

Amstelveen, mei 2014

Beste oud-leden van de Livingstonegroep,

Onze groep bestaat dit jaar vijfenzeventig jaar en onze lelieschouw Fram gaat ook al vijfenzestig jaar mee. Dit is voor ons reden om zoveel mogelijk oud-leden van de Livingstonegroep samen te brengen op een reünie.

Deze reünie gaat plaatsvinden op zaterdag 6 september 2014 in ons nieuwe gebouw aan de Doorweg 34 in Amstelveen. Daar zal ook de Fram aanwezig zijn om evt. een rondje mee te varen! De reünie begint om 14.00 uur en duurt tot het eind van de middag.

Omdat wij niet de gegevens van alle oud-leden compleet hebben, willen wij vragen deze uitnodiging door te sturen aan alle vrienden en bekenden die ook lid zijn geweest van de Livingstonegroep.

Aanmelden voor de reünie kan door op onze website het aanmeldingsformulier in te vullen.

Met vriendelijke groet,
Bestuur en leiding van de Livingstonegroep

Schoonmaken esta clubhuis 2 februari

Beste ouder(s), verzorger(s),

Zoals u misschien al gemerkt heeft, zijn we druk bezig met het opknappen van het esta clubhuis. We hebben een nieuwe vloer, een nieuwe kast en de hoeken met bijbehorende blokken zijn in een vrolijke kleur geschilderd. Maar om het clubhuis weer helemaal spik en span te maken, willen wij de muren schoonmaken. Omdat het clubhuis nogal groot is, willen we u vragen om op 2 februari tijdens de esta opkomst te komen helpen schoonmaken. Wij zorgen voor schoonmaakspullen en een kop koffie of thee.

Vriendelijke groeten,

de Livingstonegroep

Ledenvergadering 19 januari

Beste ouder(s), verzorger(s),

19 Januari is de ledenvergadering. Alle ouders/verzorgers van leden zijn van harte welkom om deel te nemen aan deze vergadering. Hierin worden o.a. zaken als de contributie, de clubhuizen, de verschillende speltakken en het bestuur besproken. Er is mogelijkheid om vragen te stellen of ideeën uit te wisselen.
De vergadering vindt plaats aan de Doorweg, in het clubhuis van de verkenners, om 13:00 uur.
De kinderen, esta’s en verkenners, hebben daar vanaf 10:00 uur opkomst. Wij vragen u uw kind(eren) warm aan te kleden en een lunchpakketje mee te geven.

Wij hopen u allen te zien!
Tot zaterdag,

Leiding en bestuur

Eerste paal Scouting aan de Poel

Op zaterdag 23 oktober 2010 is het zover!

Aan de Doorweg 32-36 in Amstelveen zal een officiële paal geslagen worden voor de scoutingclubhuizen van de Keizer Karel Groep, de Radboudgroep en de Livingstonegroep. De Livingstonegroep zal vanaf volgend seizoen hier de boten gaan onderhouden.

Het programma begint om 11.00 uur.
We nodigen jullie van harte uit hierbij aanwezig te zijn en dit heuglijke feit samen te vieren.

Vacature

Onze Voorzitter heeft te kennen gegeven dat hij, na jarenlang voorzitterschap, het stokje wil doorgeven aan een ander. Hiervoor zoeken wij iemand, die onze vereniging met enthousiasme wil (helpen) besturen.

Wij vormen een gemoedelijk bestuur dat gemiddeld 1 keer per 2 maanden samenkomt. Dan worden de lopende en komende zaken besproken. Ook wordt er gekeken hoe de de speltakken draaien en of deze wijzigingen en/of aanvullingen nodig hebben. Omdat een aantal bestuursleden teveel taken heeft willen wij een betere verdeling van de werkzaamheden binnen het bestuur maken. Daardoor willen we het bestuur uitbreiden met 2 mensen die de Sponsoring en Ledenwerving kunnen overnemen van een huidig bestuurslid.

Wij hopen dan met elkaar een nog beter functionerend bestuur te worden.

Heeft u interesse dan kunt u uw reageren door hier een email te sturen naar het stichtingsbestuur.